Стейк “Рібай” “Смачно так, що можна здуріти”
Стейк Рібай – це страва, яка відрізняється ніжним, багатим, соковитим смаком, чудовим виглядом і класичною технологією прожарювання.
Сама назва стейку Рібай походить від англійських слів rib-eye, – ребро та очі. В даному слові ребро – це місце, де беруть шмат, а очі – це особлива форма його поперечного зрізу.
Фактично це самий м’ясистий виріз з передньої частини яловичої туші з 5-го по 12-е ребро.
Стейк Рібай складається з одного великого м’язу і декількох поменше та пронизаний жировими прошарками, через що м’ясо на зрізі нагадує мармур, його так і називають мармуровим.
Ідеальне м’ясо приготоване на відкритому вогні нашим шефом.
Завітайте в Бурячок та спробуйте Стейк “Рібай” у Львові!
Наш стейк Рібай “Смачно так, що можна здуріти”