Куряча печінка у вині з яблуками та салатом
Печінка — один з дуже корисних м’ясних продуктів, у якому міститься таке необхідне для людини залізо. Печінка також містить такі дефіцитні амінокислоти, масу мінералів та багато вітамінів. Раціон кожної людини обов’язково мусить включати у себе страви приготовані з печінки. Куряча печінка є дуже ніжною і м’якою.
Печінка та яблука — чудове поєднання по смакових якостях. Особливу ізюминку страві придає червоне вино.
Гаряча закуска куряча печінка карамелізована у вині з яблуками та салатом — просто феєрія смаку!
Скуштуйте таку вишукану страву, як курячу печінку з яблуками 🍏 та вином 🍷, у ресторації Бурячок та отримайте нові гастрономічні враження!
Хлопська ресторація Бурячок гостинно запрошує Вас зі сім’єю та друзями скуштувати вишукану гарячу закуску з печінки з яблуками у вині! Обіцяємо, що буде дуже смачно!