Бограч

Боргач “Буде востро  –  як захцеш”

Бограч – це угорська зупа, дуже популярна на Закарпатті.

Інші назви бограча – богораш, Богорош, мадярський гуляш, бограч-гуляш, бограч-гуйяш. Смачна, ситна м’ясна страва, запозичена з угорської кухні

Бограч вражає насиченим м’ясним смаком і ароматом, а також тим, що він неймовірно ситний і смачний, та ще й досить-таки гостренький. Він наваристий, має густу консистенцію, щось середнє між першим і другим, тому що по суті своїй – гуляш, гаряча друга страва🍲.
В зв’язку з його високою поживністю і калорійністю, він може замінити повноцінний обід.

Бограч у ресторації Бурячок надзвичайно порадує чоловіків, також і жінок, які не сидять на дієті. Головна особливість цієї страви в тому, що м’яса і м’ясних виробів, як свіжих, так і копчених, в ньому є багато, не менше 3-х видів.

Приготування бограчу – не менш клопітка справа, ніж приготування хорошого борщу з безліччю компонентів, але результат того вартий, повірте на слово, а якщо не вірите, – то перевірте і спробуйте бограч у ресторації Бурячок. Ми впевнені, розчаровані Ви не будете боргачем “Буде востро  –  як захцеш”!

Правильний бограч не їдять на самоті, тільки у великій компанії. Тому збираєте в вихідний день друзів у нас в хлопській ресторації Бурячок. Збираєте всіх у нас за одним столом, розливаєте вино 🍷 чи наливку 🥃 по чарці. Їсте повільно, не поспішаючи, насолоджуючись вихідним днем, приємною компанією і задушевними розмовами.